alebo nájdi dovolenku:

Robota.sk Za lepším zamestnaním.



Hľadať zamestnanie pre fulltextom

Nugát

Nugát alebo zriedkavo nugat je polotuhá hmota z pražených, jemne mletých mandlí alebo lieskových orieškov, príp. vlašských orechov, zmiešaných s cukrom a ďalšími surovinami, napr. s vaječným bielkom, tukom, kakaovým maslom.[1] Výraz nugát zároveň označuje cukrovinku vyrobenú z tejto hmoty, napr. nugátový bonbón.[2]

čítajte viac o Nugát

Encyklopédia: ROBOTA.SK > Gastronómia > Gastronomické výhonky >

Nápojové výhonky


Príbuzné výrazy:


Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.