alebo nájdi dovolenku:

Reklama:

Robota.sk Za lepším zamestnaním.



Hľadať zamestnanie pre fulltextom

Ovocný rôsol

Ovocný rôsol je dezert podobný pudingu, ale varený z vody, a nie z mlieka. Je to jednoduchý pokrm zložený z vody, ovocia, cukru a zemiakovej múčky ako zahusťovadla. Väčšinou sa podáva studený, ale môže sa konzumovať i teplý. Je obľúbený v Rusku - odkiaľ pochádza, v Litve a v Poľsku (známy ako kisiel - predáva sa tu v rôznych ovocných príchutiach v podobných sáčkoch ako pudingy).

čítajte viac o Ovocný rôsol

Encyklopédia: ROBOTA.SK > Gastronómia > Gastronomické výhonky >

Nápojové výhonky


Príbuzné výrazy:


Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.


Reklama: