alebo nájdi dovolenku:

Reklama:

Robota.sk Za lepším zamestnaním.



Hľadať zamestnanie pre fulltextom

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov (SZKC) je jedným z prvých profesijných zväzov po zániku ČSSR. Je dobrovoľnou, cechovskou, nepolitickou záujmovou organizáciou, v ktorej sa dobrovoľne združujú občania, ktorí sa na profesionálnej úrovni zaoberajú gastronómiou alebo sú priateľmi a propagátormi gastronómie. Na čele zväzu momentálne stojí Vojto Artz. Sídlo má v Bratislave. Od roku 2000 je riadnym členom Svetovej asociácie kuchárskych združení (WACS).[1]

čítajte viac o Slovenský zväz kuchárov a cukrárov

Encyklopédia: ROBOTA.SK > Gastronómia > Gastronomické výhonky >

Nápojové výhonky


Príbuzné výrazy:


Text je dostupný za podmienok Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 Unported; prípadne za ďalších podmienok.
Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia.


Reklama: